Welkom op Uitvaart-Leiden

Wat kost een uitvaart in Leiden

Een uitvaart is over het algemeen best duur. Het is dan ook niet voor niets dat er in de media regelmatig berichten verschijnen die te maken hebben met onverwacht hoog uitgevallen uitvaartfacturen. Het is voor nabestaanden heel belangrijk om goed inzicht te hebben in de kosten van de uitvaart en dat men nooit opdracht geeft voor de uitvaart voordat er een volledige begroting op tafel ligt. Door zelf inzicht te hebben in hoe de kosten van een uitvaart worden opgebouwd en wat de valkuilen zijn kunnen nabestaanden honderden en soms zelfs duizenden euro’s besparen.

De kosten van een uitvaart worden opgebouwd uit een aantal factoren. Denk daarbij allereerst aan de kosten die de uitvaartondernemer voor zijn of haar diensten in rekening brengt. Elke uitvaartondernemer mag zelf bepalen welke tarieven hij of zij hanteert en daardoor zijn de verschillen enorm. Naast de kosten voor de uitvaartondernemer worden er kosten gemaakt voor bijvoorbeeld de kist, de crematie of begrafenis en de condoleance. De keuzes die families maken bij de invulling van de opbaring, plechtigheid en condoleance hebben grote invloed op de uiteindelijke factuur.

Uitvaart vanaf 1.875 euro

In Leiden kan je al een compleet verzorgde uitvaart regelen vanaf 1.875 euro. Binnen dit pakket vallen onder andere het overbrengen van de overledene naar een uitvaartcentrum en het crematorium. Het verzorgen van de overledene en de crematie. Na een maand kan je bij het crematorium de as van de overledene ophalen. Bestel dit pakket op www.budgetcrematie.nl/direct of bel met nummer 088 - 605 1206

Intiem afscheid

Het is ook mogelijk om een persoonlijke en toch goedkope uitvaart te regelen waarin ruimte is voor een kort afscheid. Pakket ‘Intiem’ biedt de mogelijkheid voor een kort afscheid met maximaal 12 personen een uur voor de crematie. Je kan dit afscheid naar eigen inzicht invullen om zo op persoonlijke en passende wijze afscheid te nemen en nog even bij de overledene te zijn.

Pakket intiem kan je al regelen vanaf 2.695 euro. Bestel dit pakket op www.budgetcrematie.nl/intiem of bel met nummer 088 - 605 1206

Uitgebreid afscheid

Het is ook mogelijk om voor een scherp tarief een compleet verzorgde uitvaart te regelen. Inclusief een rouwbezoek (een uur voor de crematieplechtigheid), een plechtigheid in de aula van het crematorium en een condoleance met koffie en thee. Vanaf de dag van de melding zal een uitvaartverzorger je helpen om alle wensen voor het afscheid te bespreken.

Pakket uitgebreid kan je regelen vanaf 4.750 euro. Bestel dit pakket op www.budgetcrematie.nl/uitgebreid of bel met nummer 088 - 605 1206

Begrafenis in Leiden

Een begrafenis is doorgaans wat duurder dan een crematie. Dit prijsverschil zit hem in de kosten die door de begraafplaats in rekening worden gebracht voor de grafrechten en het onderhoud. Budgetcrematie.nl kan een begrafenis regelen vanaf 2.235 euro. Dit is inclusief een begrafenis in een algemeen graf voor de duur van tien jaar. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een ander graf.

Kijk voor de mogelijkheden op www.budgetbegrafenis.nl of bel met nummer 088 - 605 1206.

Overlijden in regio Leiden melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206